Ditën e sotme në Kolonjë u krijua Këshilli Lokal i Paqes, ku u emëruan 11 Ambasadorë të Rinj për Paqe, ndër të cilët kryetari i Bashkisë Kolonjë, z.Ilia Stefo, specialistja e Sig.Shoqërore Marjeta Halili, mësuesja Blerta Milo, mësuesi Muharrel Lumani, mësuesja Mimoza Kajmaku, drejoresha e Raiffeisen Bank Liljana Rrapo dhe emra të tjere.

Titullin “Ambasador për Paqe” e marrin ata individë, jeta e te cileve reflekton dukshem idealin e të jetuarit për hir të të tjereve dhe qe I perkushtohen me punen e tyre promovimit te vlerave morale universale, krijimit të një familje të fortë dhe vendosjen e një kulture globale të paqes.

AlbaniaUSA