Bashkia Kolonje çel sezonin turistik në Kolonjë me 4 ditë evente

Bashkia Kolonje promovoi çeljen e sezonin turistik në Kolonjë me 4 ditë evente, nga dita 29 Maj deri në 1 Qershor. Sipas programit te aktiviteteve, ne date 29 Maj do te zhvillohet “Rin Show”, me te të rinjtë e te rejat e talentuar nga i gjithë qarku i Korçës.

 

Na date 30 Maj 2024 shfaqet pjesa teatrale “Martesë me kushte”, me aktoret e talentuar Olta Daku dhe Gaz Gjoka.

 

Ne date 31 Maj bujtinat dhe restorantet kolonjare shtrojnë darkë për 200 personalitete shqiptare nën performancën e ansamblit kolonjar

 

Ne date 1 Qershor 2024, këngëtari i famshëm Ylli Limani do jape nje koncert në Ersekë në sheshi “Rilindja”, duke i premtuar ne dite te paharrueshme per adhuruesit e muzikes shqip.

 

Thirrje për projekte për Celjen e Sezonit Turistik nga Drejtoria e Artit, Kulturës, Sportit dhe Turizmit

Drejtoria e Artit, Kulturës, Turizmit dhe Sportit në Bashkinë e Kolonjës është duke realizuar një aktiviteti 4-ditor me titull “Celja e Sezonit Turistik”. Në këtë aktivitet 4-ditor janë përzgjedhur tashmë disa aktivitete që përfshijnë Teatrin , Muzikën dhe Promovimin e talenteve të reja. Njërës prej ditëve do ti lihet hapësirë promovimit të Turizmit dhe Kulinarisë.

Referencat e Korpusit të Paqes të SHBA-së dhe shansi për të frymëzuar gjeneratën e ardhshme

Bashkohuni me ne në Ersekë, Shqipëri këtë 19-30 gusht për një eksperiencë të paharrueshme në GLOW Code Camp!  Ne po punësojmë instruktorë të pasionuar të kodimit të aftë në HTML/CSS, me aftësi për të folur në publik. Aftësitë e anglishtes janë një plus! Paga konkurruese, referencat e Korpusit të Paqes të SHBA-së dhe shansi për të frymëzuar gjeneratën e ardhshme të magjistarëve të teknologjisë pret!

 

 

Join us in Ersekë, Albania this August 19-30th for an unforgettable experience at GLOW Code Camp! We’re hiring passionate coding instructors proficient in HTML/CSS, with a knack for public speaking. English skills are a plus! Competitive pay, US Peace Corps references, and the chance to inspire the next generation of tech wizards awaits!

 

“Zbulimi” vjen në Ersekë bashkë me Salsano Rrapin dhe Erjona Kakelin

Ditën e hënë, në datë 6 Maj, ora 16:00 “Zbulimi” vjen në Ersekë bashkë me Salsano Rrapin dhe Erjona Kakelin. Shfaqja teatrale “Zbulimi” është nje shfaqje teatrale romantike, një dramë me nota të forta humori dhe ironie. Kjo vepër e autorit John McCann sjell në vëmendje marrëdhëniet familjare. Mesazhi që përcjell vepra është që komunikimi është fjala magjike për një familje sa më të shëndetshme. Në çdo familje sot ka probleme të mëdha apo të vogla që vijnë si pasojë e mungesës të komunikimit. Kjo vepër vjen si një  mesazh për të gjithë ata që duan të kenë një familje të fortë e të shëndetshme.

 

 

 

AlbaniaUSA