Bashkia Kolonje morri pjese ne Konkursin Kombëtar te Praktikave te Mira me fokus promovimin e “Festës të Traditës” realizuar ne fshatin Rehove ne 19 maj të këtij viti.
Prezantimi i kesaj praktike pati impakt pozitiv tek juria dhe te pranishmit.
Organizmi i pervitshem i ketij eventi do te siguroje qendrueshmeri ne kohe te festes se tradites, duke e kthyer Rehoven dhe jo vetem, ne destinacion te frekuentuar gjate gjithe vitit.

 

AlbaniaUSA