Komisioni Vendor i Emergjencave Civile e Krizave pranë Bashkisë Kolonjë, në një tryezë të rrumbullakët diskutoi mbi punën e realizuar gjatë sezonit veror dhe na njohu me programin e masave për përballimin e situatave emergjente gjatë periudhës dimërore 2019 deri në 31 mars 2020.
Situatat emergjente gjatë sezonit veror janë përballuar me sukses dhe në mënyrë profesionale.
Ne po punojmë për të krijuar rezervat e qytetit për të përballuar situatat emergjente dhe për ta bërë Kolonjën solidare e sociale.

 

AlbaniaUSA