Lajme nga Kolonja

Përfundon rikonstruksioni i kopshtit Afërdita Kole, Erion Isai: Fëmijët nesër do të gjejnë më të mirë dhe më të bukur strehën e tyre

Falë iniciativës së Bashkisë Kolonjë dhe mbështetjes së bizneseve të zonës, vogëlushët e kopshtit nr.1 “Afërdita Kole” do të gjejnë një ambjent më të ngrohtë dhe me kushte më të mira në këtë vit të ri shkollor. Kryetari i Bashkisë Kolonjë, z.Erion Isai inspektoi nga afër punimet e realizuara në këtë kopësht dhe theksoi se […]

Kryetari i bashkisë, z.Erion Isai uron nxënësit për fillimin e vitit të ri shkollor nga shkolla plotësisht e rikonstruktuar “Jani Vreto” Leskovik

  Viti i ri shkollor për nxënësit e shkollës së mesme të bashkuar “Jani Vreto” Leskovik nisi në ambjente të rikonstruktuara totalisht, me standarde të larta për zhvillimin e procesit mësimor. Kryetari i bashkisë, z.Erion Isai uroi nga kjo shkollë të gjithë nxënësit dhe mësuesit për një vit të mbarë shkollor dhe me rezultate të […]

Këshilli Bashkiak i Kolonjës zhvilloi mbledhjen e radhës

Në datën 11 shtator, nga ana e Këshillit Bashkiak Kolonjë u zhvillua mbledhja e radhës. Krahas projektvendimeve, të cilat u paraqiten këshilltarëve për miratim në çdo mbledhje, u diskutua edhe për ecurinë e Drejtorisë së Shërbimeve dhe Ndërmarrjes së Pyjeve dhe Kullotave referuar periudhës janar-gusht të vitit 2019. Të gjitha projektvendimet e parashikuara ne rendin […]

Aksioni i ujit, ndërpriten lidhjet e paligjshme në Mollas

Bashkia Kolonjë në bashkëpunim me UKK ka nisur prej kohësh aksionin për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme të ujit, si dhe lidhjen e kontratave të reja për të gjithë ata qytetarë apo kompani që keqpërdorin ujin e pijshëm. Reforma e ujit si fillim është zbatuar në fshatin Mollas, për të vazhduar më tej në të […]

Lirimi i hapësirave publike, Bashkia Kolonjë bashkëpunon me qytetarët

Puna e përhershme për t’i kthyer normalitetin dhe dinjitetin çdo lagje të Kolonjës sapo ka nisur. Policia bashkiake po bashkëpunon me qytetarët që në mënyrë vullnetare ata të bëjnë të mundur largimin e barangave, heqjen e rrethimeve rreth pallateve me rrjeta teli, blloqe betoni apo struktura të tjera; largimin e bagëtive dhe prishjen e ndërtimeve […]

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA