Bashkohuni me ne në Ersekë, Shqipëri këtë 19-30 gusht për një eksperiencë të paharrueshme në GLOW Code Camp!  Ne po punësojmë instruktorë të pasionuar të kodimit të aftë në HTML/CSS, me aftësi për të folur në publik. Aftësitë e anglishtes janë një plus! Paga konkurruese, referencat e Korpusit të Paqes të SHBA-së dhe shansi për të frymëzuar gjeneratën e ardhshme të magjistarëve të teknologjisë pret!

 

 

Join us in Ersekë, Albania this August 19-30th for an unforgettable experience at GLOW Code Camp! We’re hiring passionate coding instructors proficient in HTML/CSS, with a knack for public speaking. English skills are a plus! Competitive pay, US Peace Corps references, and the chance to inspire the next generation of tech wizards awaits!

 

AlbaniaUSA