Në date 20 Dhjetor 2023, këshilli bashkiak i Bashkise Kolonjë miratoi Buxhetin e  vitit 2024. Ky eshte buxheti më i madh në historinë e Bashkise Kolonjë. Kryetari i Bashkise Kolonje Erion Isai ka falenderuar keshilltaret per vendimarrjen e rendesishme e cila u realizuar pas nje cikli konsultimesh me publikun dhe te gjitha grupet e interesit. Ai gjithashtu falenderuar qeverinë shqiptare e cila akordoi mbi 500 mln lek mbështetje për Bashkine Kolonje gjate vitit 2024.

 

Bashkia Kolonje eshte nder te paktat bashki qe nuk ka borxhe si dhe ka fondin e investimit më të lartë ne gjithe historine e vet. Vendimarrje per buxhetin mund te shkarkohet edhe ne:

 

Procesi vendimarres si dhe te gjitha diskutimet mund te shikohen gjithashtu live, permes faqes zyrtare ne facebook, ose ne linkun me poshte:

 

 

AlbaniaUSA