Ofrimi i shërbimeve cilësore për qytetarët mbetet në fokusin e Bashkisë Kolonje. Menaxhimi i mbetjeve, duke u përafruar me standardet e BE eshte hapi i rradhes ka jane perqendruar perpjekjet e Bashkise. Reduktimi, riperdorimi, ndarja e mbetjeve në burim dhe riciklimi është sfida e përbashkët, te cilan Bashkia po mundohet ta adresoje se bashku me qytetaret. Secili prej nesh kontribuon për një mjedis më të pastër, për jetese më të shëndetshme!

 

 

AlbaniaUSA