Atmosfera e festave të 28-29 Nëntorit është ndier edhe në institucionet e arsimit parashkollor.

Në kujdesin e edukatoreve fëmijët interpretuan vjersha dhe kënduan këngë me temë patriotike. Në keto data ndjenja e patriotizmit dhe dashuria për atdheun vihet më shumë në pah se ditët e tjera.

AlbaniaUSA