Qytetarë të Bashkisë Kolonje !

Në këtë direktori ju do te gjeni  formularë ose kërkesa të ndryshme të cilat ju udhëzojnë për dokumentacione të caktuara ne sektore te caktuara ose kerkesa/ankesa te kategorive te ndryshme  të Bashkisë Kolonje ku lehtesisht mund ti shkarkoni dhe ti ridergoni të plotesuara pranë Bashkisë Kolonje nëpërmjet adresës së emailit : [email protected] ose ti dergoni me poste në adresën postare të Bashkisë Kolonje

There are no documents at this time.

AlbaniaUSA