74-Vjetori i Batalionit Hakmarrja

20 maji është një datë e shënuar jo vetëm për fshatin Vodicë, por për gjithë Kolonjën.

Në këtë datë është formuar Batalioni Partizan “Hakmarrja”.

Kryetari i bashkisë, Z. Ilia Stefo, së bashku me z.Tahir Nuro, Z. Bashkim Cabej e familjarë të partizanëve të këtij batalioni  përkujtuan sot 74-vjetorin e kësaj date të shënuar.

Sado vite të kalojnë, ngjarjet e LANC, nuk do të harrohen kurrë, por do të përkujtohen me madhështinë që e meritojnë dhe që u takon.