Rehabilitimi i Qendres se Leskovikut

Qeveria aktuale ka ndërrmarë një numër të madh projektesh rinovuese të shesheve të qyteteve të njohur si “Rilindja Urbane”.

Ditën e sotme, kryetari i bashkisë Kolonjë, Z. Ilia Stefo, së bashku me zv.kryeministrin, Z. Niko Peleshi, kanë inaguruar fillimin e punimeve për rehabilitimin e qendrës së Leskovikut.

Ky projekt ka kushtuar rreth 42 milionë lekë (pa tvsh) dhe pritet të përfundojë brenda një afati 3- mujor.