Punimet ne Hyrjen e Ersekes

 

Brenda muajit gusht, bashkia Kolonjë do të përfundojë një nga investimet e saj më të rëndësishme siç është rikonstruksioni i rrugës “ 20 Maji” në hyrje të qytetit të Ersekës.

Gjatë inspektimit të ndërhyrjeve që po zhvillohen në këtë rrugë, kryetari i bashkisë, Z. Ilia Stefo  tha se ky investim mbyllet brenda afatit të parashikuar.

Projekti kushton 30 milionë lekë (pa tvsh).

Bashkia e Kolonjës do të vijojë bashkëpunimin me Fondin Shqiptar të Zhvillimit për zonat rurale të Ersekës dhe Leskovikut, lidhur me problemet e infrastrukturës rrugore dhe saj ujore.

  IMG_3821           IMG_3823


IMG_3826           IMG_3830


IMG_3870           IMG_3879


IMG_4319            IMG_4325


IMG_4332             IMG_4333