Pastrimi i Kanaleve te Ujrave te Zeza

IMG_1198           IMG_1267


Falë një pune intensive të Bordit të Kullimit dhe Ujërave ka përfunduar pastrimi i kanaleve të ujërave të zeza në qytetin e Ersekës.

Këto kanale kishin vite pa u pastruar dhe ishin kthyer në problem për banorët e zonës.
Punonjësit e Ujësjellësit Kanalizimeve bënë maksimumin që rrjeti të vihej në funksion brenda disa ditësh.


 

IMG_1274            IMG_1237


IMG_1307             IMG_1466


IMG_1635                  IMG_1636