Rikonstruksioni i Rrugeve

Mbas rehabilitimit të qendrës së qytetit të Ersekës, vazhdojnë punimet për rikonstruksionin e rrugëve dhe fasadave të sheshit “Rilindja”. Rruga e Dëshmorëve dhe rruga  “Fan Noli” janë prioriteti i këtij projekti. Vlera e tij e financuar nga qeveria shqiptare dhe Fondi i Zhillimit të Rajoneve kap shifrën e 43 milion lekëve, pa TVSH.

Së shpejti do të fillojnë punimet edhe për rehabilitimin e hyrjes së qytetit.

IMG_1028               IMG_1035 IMG_1036               IMG_1038 IMG_1041               IMG_1051 IMG_1043