Kanalet Kullues

Filluan punimet për pastrimin e kanaleve kulluese te ujërave të larta në qytetin e Ersekës. Së pari skavatori po pastron vendin e quajtur Blanje- Fushën e Rehovës,ku ndodhen 2 kanale të vegjël dhe një i madh. Pas përfundimit të këtij preventivi, skavatori do vazhdojë punën për kullimin e ujërave në unazën e qytetit!

IMG_0474                  IMG_0476IMG_0486                  IMG_0488