Bashkia Kolonje nis fushaten e mbjelljes se pemeve

Mbjellja e pemëve është një nismë qytetare, te cilës i është bashkuar  edhe  Bashkinë Kolonjë për një jetë te shëndetshme dhe qytet të pastër.

Hapësirat e para të cilat u përgjodhën për të mbjellë pemë ishin Muzeu Historik i Ersekës, pedonalja dhe unaza e qytetit.

Gjatë ditës së premte u mbollën rreth 130 pemë nga punonjësit e bashkisë.

Kryetari i Bashkisë Kolonjë, z.Ilia Stefo pohoi se qytetit do tí shtohen edhe më shumë hapësira të gjelbra në muajt në vijim.