Pastrimet e rrugeve nga bora te fshatrave : Taç,Starje,Vishanj

Për shkak të reshjeve të dëborës temperaturat janë ulur ndjeshëm, si në Ersekë, ashtu edhe në të gjithë vendin. Akset kryesore që lidhin Ersekën me Leskovikun dhe me Korçën janë të zhbllokuara. Nga ana janë po punohet intesivisht për të zhbllokuar rrugët e të gjithë fshatrave të Bashkisë Kolonjë dhe po hidhet kripë në akset që është e pranishme ngrica!