Tabloja e Vitit te Ri

Tashme eshte bere tradite organizimi i tablos se vitit te ri. Bashkia Kolonje,ne bashkepunim me QKF “Fan Noli dhe shkollen 9-vjecare ” Papa Kristo Negovani” kane realizuar diten e sotme nje koncert festiv,atmosfera e te cilit percillte shume ngrohtesi dhe dashuri, tipike e festave te fundvitit. Ne mbyllje te ketij aktiviteti u shperndane dhurata per nxenesit e dalluar dhe ata me aftesi ndryshe