Kolonja zbukurohet per festat e fundvitit!

Kolonja ndezi dritat e pemes se Krishtlindjeve dhe Viti te Ri ne nje atmosfere qe ka sfiduar temperaturat e uleta.Pedonalja e qytetit dhe rrugicat perrreth saj jane ndricuar ne kete vigjilie festash .

Kryetari i bashkise ,Ilia Stefo premton se endrrat qe nuk u bene realitet ne vitin 2017,do te realizohen ne vitin 2018,i cili do te jete edhe viti i projekteve e investimeve te rendesishme.