Te pastrojme Shqiperine

Sot ,me date 24 Nentor ka nisur aksioni ” Të pastrojmë Shqipërinë” !
Këtë nismë e mbështetën edhe përfaqësues të Bashkisë Kolonjë, nxënësit e shkollës 9-vjeçare e asaj të mesme, fëmijët e kopështit si dhe vullnetarë të tjerë!
Të gjithë e përqafuan këtë nismë, sepse mjedisi është shtëpia jonë e përbashkët dhe të gjithë janë të ndjeshëm te kjo pjesë.
Ky aksion do të zgjasë 6 muaj në mënyrë që sezoni i ri ta gjejë vendin ndryshe!