Pastrimi i mbetjeve nga permbytja

Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar një situatë kaotike në zonën e Kolonjës.

Përmbytjet e djeshme kanë shkaktuar viktimën e parë në fshatin Starje.

Bashkia e Kolonjës ka marrë masa për pastrimin e mbetjeve dhe dëmshpërblimin e banorëve të prekur nga përmbytja.