NJOFTIM

NE LIDHJE ME DATEN DHE OREN E ZHVILLIMIT TE VLERESIMIT ME SHKRIM PER POZICIONIN  E PUNES TE KATEGORISE EKZEKUTIVE SPECIALIST JURIST PER PROKURIMET )

TE SHPALLUR SI VEND I LIRE NGA BASHKIA KOLONJE

SPECIALIST-Jurist per prokurimet